Grootste regenton showroom in Otterlo (bij Ede)
Advies van vakmannen
We bezorgen met goede transporteurs
Projectmatig inkopen?
0
Grootste regenton showroom in Otterlo (bij Ede)
Advies van vakmannen
We bezorgen met goede transporteurs
Grootste regenton winkel, gewoon zonder afspraak binnen lopen. Ook voor ondergrondse watertanks.Grootste regenton winkel, gewoon zonder afspraak binnen lopen. Ook voor ondergrondse watertanks.

Subsidie regenton

Veel gemeenten in Nederland stimuleren het gebruik van regenwater. Het grootste voordeel is dat de kwaliteit van het water erg hoog is wat goed is voor de natuur en alles wat hierbij hoort. Het andere voordeel voor gemeentes is dat het schone water niet zomaar gemengd wordt met het vuile rioolwater. 

 

Subsidie aanvragen:

Via google adviseren wij te zoeken naar 'subsidie regenton gemeente voorbeeld'. Vaak verschijnen er dan meteen actuele artikelen waar nuttige info te vinden is waarin promotie en voorwaarden te vinden zijn. Als u geen resultaten krijgt kunt u ook googlen op 'subsidie regenpijp afkoppelen' of 'subsidie regenwater opvangen'. 

 

Online geen info te vinden bij uw gemeente?

Als u online niets kunt vinden over subsidie mogelijkheden dan kunt u het beste rechstreeks de gemeente bellen, verrassend vaak horen wij van klanten dat er toch potjes beschikbaar zijn maar dat er weinig aandacht aan gegeven wordt. 

 

Wij helpen u graag:

Het kan zijn dat sommige gemeentes bepaalde info van u nodig heeft of een advies en offerte van ons. Laat ons gerust meekijken met de subsidie aanvraag. U zult niet de eerste klant zijn waarbij de gemeente met ons in gesprek gaat over uw situatie. Welkom!

 

Onze hulp nu meteen nodig?

Bel: 0318-590507

Mail: [email protected]

 

Kunnen wij u helpen?

Per telefoon

Ma-Vr van 9-12 & 13-16

0318-590507

E-mail

U krijgt snel antwoord!

[email protected]

Kunststofregenton.nl - TEGAPO

Apeldoornseweg 93 A-2
6731 SB Otterlo

Btw nummer: NL859628000B01
Kvk nummer: 73685488

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking