• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Subsidie regenton

Veel gemeenten in Nederland stimuleren het gebruik van regenwater. Het grootste voordeel is dat de kwaliteit van het water erg hoog is wat goed is voor de natuur en alles wat hierbij hoort. Het andere voordeel voor gemeentes is dat het schone water niet zomaar gemengd wordt met het vuile rioolwater. 

 

Subsidie aanvragen:

Via google adviseren wij te zoeken naar 'subsidie regenton gemeente voorbeeld'. Vaak verschijnen er dan meteen actuele artikelen waar nuttige info te vinden is waarin promotie en voorwaarden te vinden zijn. Als u geen resultaten krijgt kunt u ook googlen op 'subsidie regenpijp afkoppelen' of 'subsidie regenwater opvangen'. 

 

Online geen info te vinden bij uw gemeente?

Als u online niets kunt vinden over subsidie mogelijkheden dan kunt u het beste rechstreeks de gemeente bellen, verrassend vaak horen wij van klanten dat er toch potjes beschikbaar zijn maar dat er weinig aandacht aan gegeven wordt. 

 

Wij helpen u graag:

Het kan zijn dat sommige gemeentes bepaalde info van u nodig heeft of een advies en offerte van ons. Laat ons gerust meekijken met de subsidie aanvraag. U zult niet de eerste klant zijn waarbij de gemeente met ons in gesprek gaat over uw situatie. Welkom!

 

Onze hulp nu meteen nodig?

Bel: 0318-590507

Mail: [email protected]