Grootste regenton showroom in Otterlo (bij Ede)
Advies van vakmannen
We bezorgen met goede transporteurs
Projectmatig inkopen?
0
Grootste regenton showroom in Otterlo (bij Ede)
Advies van vakmannen
We bezorgen met goede transporteurs

Contact

Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Per telefoon zijn we bereikbaar van Maandag tot vrijdag van 9-12 uur & 13-16 uur. Onze winkelopeningstijden zijn ruimer dan onze telefonische openingstijden.

Grootste regenton winkel, gewoon zonder afspraak binnen lopen. Ook voor ondergrondse watertanks.Grootste regenton winkel, gewoon zonder afspraak binnen lopen. Ook voor ondergrondse watertanks.

Wij staan klaar om uw te antwoorden op vragen over producten, offertes of bestellingen. U kunt met ons contact opnemen via het onderstaande contactformulier en via telefoon en email. Onze winkel, kantoor en magazijn zijn allemaal gevestigd op één locatie. Het hele team werkt vanuit Otterlo zodat wij vanuit één plek u te woord kunnen staan en snel kunnen wisselen binnen de afdelingen verkoop, orderbeheer en administratie.

 

TEGAPO is al vanaf 1996 gespecialiseerd in regenwatertanks en bedienen al onze regentonnen en watertanks klanten via onze kunststofregenton.nl webshop. Een ervaren en betrokken team met kennis van zaken.

 

Openingstijden:

 

Contactformulier, bellen of mailen mag ook!

* Verplichte velden

Kunnen wij u helpen?

Per telefoon

Ma-Vr van 9-12 & 13-16

0318-590507

E-mail

U krijgt snel antwoord!

[email protected]

Kunststofregenton.nl - TEGAPO

Apeldoornseweg 93 A-2
6731 SB Otterlo

Btw nummer: NL859628000B01
Kvk nummer: 73685488

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking