Grootste regenton showroom in Otterlo (bij Ede)
Advies van vakmannen
We bezorgen met goede transporteurs
Projectmatig inkopen?
0
Grootste regenton showroom in Otterlo (bij Ede)
Advies van vakmannen
We bezorgen met goede transporteurs
Grootste regenton winkel, gewoon zonder afspraak binnen lopen. Ook voor ondergrondse watertanks.Grootste regenton winkel, gewoon zonder afspraak binnen lopen. Ook voor ondergrondse watertanks.

Over ons

TEGAPO is gespecialiseerd in regentonnen (tot 1000 liter), bovengrondse regenwatertanks (vanaf 1000 liter) en ondergrondse watertanks. Wij leveren aan bedrijven en particulieren. Onze watertanks verkopen we via onze winkel en webshop. We leveren door heel Nederland en België.

 

Historie

TEGAPO is ontstaan uit tuincentrum De Bruine Meren. Binnen dit tuincentrum verkochten we vanaf 1996 onze regentonnen. Dit aanbod was toen al uitgebreid en veel klanten wisten ons te vinden als specialist. In 2011 is onze webshop geopend om zo de hele Nederlandse en Belgische markt te gaan bedienen. We kunnen het vanaf dit moment wel een 'uit de hand gelopen hobby' noemen :-). Inmiddels na vele jaren bedienen we veel particulieren en bedrijven met de aankoop van een regenton of watertank.

 

Showroom en magazijn

Ons winkel en magazijn heeft een ca. oppervlakte van 1500m2. Onze showroom is speels ingedeeld met een grote mix aan regentonnen. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen zodat de keus van een regenton helemaal naar wens wordt. Een regenton is van een plaatje af moeilijk in te schatten op grootte enzovoort. Ook kleur- en materiaal is belangrijk om te vergelijken en daarom is een showroom bezoek bij TEGAPO van groot belang voor een nuttige investering. Ons magazijn ligt naast en achter onze winkel, bijna ieder model kan direct meegenomen worden bij aankoop. Bij een showroom bezoek geven wij graag advies, het is heel handig als u dan wat foto's en tekeningen kunt meenemen van de plaats waar de regenton moet staan.

 

Gevestigd in Otterlo

Otterlo is een schilderachtig dorp gelegen in de provincie Gelderland, Nederland. Het dorp behoort tot de gemeente Ede en ligt aan de rand van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een opvallend kenmerk van Otterlo is de aanwezigheid van het Kröller-Müller Museum. Het dorp Otterlo zelf is doordrenkt van een rustige en ontspannen sfeer, typerend voor veel Nederlandse dorpen. De lokale gemeenschap heeft een sterke band en er zijn verschillende voorzieningen zoals winkels, restaurants die het dorp een gastvrije uitstraling geven. Het omringende landschap biedt volop gelegenheid voor wandelen en fietsen, en de uitgestrekte bossen van de Veluwe dragen bij aan de aantrekkingskracht van het gebied.

 

Openingstijden:

 

Kunnen wij u helpen?

Per telefoon

Ma-Vr van 9-12 & 13-16

0318-590507

E-mail

U krijgt snel antwoord!

[email protected]

Kunststofregenton.nl - TEGAPO

Apeldoornseweg 93 A-2
6731 SB Otterlo

Btw nummer: NL859628000B01
Kvk nummer: 73685488

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking